FAQ

Ditt nettbutikkkjøp

Cooking

I Oslo kan pakken din leveres innen 1 virkedag. 

For resten av landet leveres pakken din innen 3 virkedager.  

Dinitrogenoksid er godkjent for bruk som et tilsetningsstoff (også kjent som E942), spesielt som et aerosolspraydrivmiddel. Dinitrogenoksid er ekstremt løselig i fettstoffer, inkludert fløte og andre stoffer som brukes til matlaging. I en kremdispenser er gassen oppløst i stoffet, og inntil dispenseren brukes forblir stoffet inne i flytende tilstand. Når kremdispenseren tas i bruk og stoffet møter luften (dinitrogenoksidgassen smelter sammen med oksygen), finner en kjemisk reaksjon sted og stoffet omdannes til skummende eller et mye mer volumisert stoff forsterket med smak.

Pass på at trykkregulatoren er festet tett og riktig på sylinderen og at slangen er tett festet på den. Hvis denne feilen fortsatt oppstår, vennligst ta kontakt på mail trenderas2021@gmail.com.

Hvis kremen som produseres er for rennende, kan dette bety at det trenger mer tid før reaksjonen mellom gassen og væsken inne i dispenseren finner sted. For å oppnå ønsket tykkelse, hold kremdispenseren opp ned og rist kraftig i 10-15 sekunder. Hvis den fortsatt er for rennende, kan dette tyde på at det maksimale innholdet i kremdispenseren er nådd.

For mye risting av kremdispenseren kan være årsaken til at kremen som produseres er for tykk. Merk at den anbefalte tiden for å gjøre dette er rundt 10-15 sekunder.

Dette kan bety at det ikke har vært nok trykk i dispenseren eller at dispenseren er tett. Hvis tilfellet er det siste, kjør dispenserdysen under varmt vann i noen minutter og prøv igjen ved å riste dispenseren kraftig.

Hvis dette skjer, kjør toppen av dispenseren under varmt vann for å løsne hodet. Dette kan skyldes blokkering av toppen av dispenseren eller for mye risting av dispenseren, ettersom å riste den for mye kan resultere i en for tett krem ​​eller væske som kan hindre gass i å slippe ut.

Hvis alle komponentene til smartwhip er på plass og dette fortsatt skjer, kan det tyde på et ødelagt dispenserhode. Hvis lekkasjen ikke slutter og dispenseren ikke er ødelagt, demonter smartwhip forsiktig og kontakt trenderas2021@gmail.com

Annen

Heldigvis er Smartwhip-sylindere laget av resirkulerbart stål, noe som betyr at du kan kaste dem sammen med metallavfallet for innsamling. Vær oppmerksom på at disse sylindrene ikke er gjenfyllbare og må deretter resirkuleres når de er tomme.

 

Kjøpsbetingelser 

 

 1. Leveringstid

Alle bestillinger sendes dagen etter bestilling såfremt det er mulig – normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 1-3 arbeidsdager. 

Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed pr. telefon eller epost. 

 

 1. Frakt og gebyrer

Alltid gratis frakt på bestillinger over nåværende fraktgrense på 700kr. Alt sendes uten gebyrer og ingen toll.
 

 1. Betaling

Vi benytter Vipps og Klarna Checkout som betalingsløsning. Hos Klarna Checkout kan du enten betale med kredittkort (VISA og Mastercard), delbetaling,  eller ved faktura. Du kan lese mer om Klarnas betingelser her: 

 1. Kommunikasjon

Som kunde hos oss forplikter du deg til å: 

 • Oppgi riktig og komplett brukerinformasjon. 
 • Sørge for at brukerinformasjonen er din og/eller at du har rett til å opptre - inkludert inngå bindende avtaler - på vegne av - personen eller enheten du registrerer eller handler for. 
 • Oppdatere brukerinformasjonen hvis den forandrer seg. Hvis du gir uriktig informasjon, eller Trender AS mistenker at du har oppgitt uriktig informasjon, forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger.
 • Vi følger den Norsk lov ved mistanke om lovstridig aktivitet forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger. 

5.Aldersgrense

 • Kjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

6.Allmenne regler

Priser og vårt sortiment 

Alle priser som er oppgitt er inklusive merverdiavgift. Ved nettkjøp vises den totale kostnaden inklusivt leveringskostnader, før bestillingen er gjennomført. 

Forbehold om feil 

Selger tar forbehold mot feil, skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av selger uten forvarsel. 

Kansellering av ordre 

Ved mistanke om videresalg forbeholder selger seg retten til å kansellere ordre. Mistanke kan oppstå ved bestillinger av store kvantum eller flere ordre av samme produkt. Urettmessig videresalg av varer levert av selger utgjør en krenkelse av produsentens immaterielle rettigheter. 

Retur av varer

Returer av varer kan KUN skje dersom forseglingen ikke er brukt.

7.Forbehold

 • Trender AS forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen, når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i brukervilkårene vil bli kunngjort og gjort gjeldende fra tidspunkt som følger av kunngjøringen. Brukeren er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende brukervilkår. 
 • Trender AS og alt innhold som er inkludert i tjenesten gjøres tilgjengelig «som den er» og uten form for garantier eller tilsikrede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, når som helst, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/ eller endre tjenesten eller funksjonalitet, helt eller delvis. 
 • Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk eller annen markedsføring. Dersom dette forekommer har kjøper rett til å avstå fra bestillingen. 
 • For varer som selges med salgsrabatt eller i forbindelse med en kampanje gjelder nærmere oppgitte salgsbetingelser. Eventuelle salgsbetingelser er oppgitt på produktets detaljside. Salg og kampanjer gjelder til oppgitt sluttdato eller så lenge beholdningen rekker. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall salg av en vare eller kombinasjon av tilbud, i forbindelse med kampanje, til samme person innenfor et tidsrom.

8.Force majeure

Er Trender AS forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som ekstremt vær, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Trender AS fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

9.Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.

10.Copyright

Trender AS

Det er ikke tillatt å bruke navnet vårt, logoer, skjermbilder eller bilder på en måte som kan virke forvirrende eller implisere sponsing, anbefaling eller assosiasjon uten tillatelse.

11.Angrerett

 • Hos Trender AS har du, i henhold til angrerettsloven 14 dagers angrerett. For å benytte deg av denne må du ved å sende e-post til trenderas2021@gmail.com innen 14 dager etter mottagelse av varen. Vi vil deretter kontakte deg angående saken din. Returfrakt betales av kunden.  
 • Dersom du hever et kjøp vil du få tilbakebetalt varenes verdi ved kjøpetidspunktet, etter vi har fått behandlet din retur. Vi kontakter deg på e-post når saken er behandlet. 
 • Dersom du har betalt med kort vil beløpet tilbakebetales til det samme kortet du benyttet ved kjøp. Dersom du har betalt med Vipps vil beløpet betales til kontoen Vippsbrukeren er koblet opp mot 
 • Hvis du skal returnere hele- eller deler av din ordre og har valgt faktura som betalingsmåte, kan du selv utsette forfallsdato kostnadsfritt på www.klarna.no. Om det ikke blir gjort, kan det påløpe purregebyr før din retur er mottatt og behandlet. Purregebyrer påløper kunden. Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på e-post: info@klarna.no. Vi oppdaterer fakturaen så snart vi har behandlet din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, vil Klarna ta kontakt med deg for å få ditt kontonummer slik at de får sørget for tilbakebetaling. 

Angrerett gjelder ikke dersom: 

   • Varen ikke er i samme stand som da du mottok den. Eks. ikke i samme stand, brutt forsegling, uten merkelapper, uten lukt eller skadet emballasje. 
   • Varer som raskt kan forverres eller bli for gamle (matvarer med kortere utløpsdato).

Det enkleste er å reklamere våre fysiske ved avtalt møtested. Ved retur/reklamasjon må man vise ID/legitimasjon og kvitteringen for kjøpet.

 

Hvis du vil reklamere ved å sende produktet tilbake til vårt weblager, anbefaler vi at du først sender oss bilder av defekten på e-post til trenderas2021@gmail.com På den måten slipper du kanskje å sende tilbake et produkt, som vi likevel må kassere. Dette sparer miljøet og en eventuell tilbakebetaling av din reklamasjon vil gå raskere.

 

Ved reklamasjon til vårt weblager mottar du en e-post fra oss etter vi har mottatt reklamasjonen din. Dette tar normalt en uke.

 

Ved godkjent reklamasjon får du dine penger tilbakebetalt til det kortet du benyttet ved betaling. Dette skjer normalt  innen 2-7 virkedager etter at vi har mottatt og registrert din reklamasjon.

Ved kjøp med Klarna Faktura, vår fakturaleverandør, vil du bli kontaktet av Klarna for tilbakebetaling av din reklamasjon.

 

Du vil ikke bli belastet for returkostnaden, ved reklamasjon.              

 

Reklamasjonsretten gjelder innenfor rimelig tid.