Minipaier med druer med vaniljeskum og sauvignon slør

Minipaier er utsøkte bakverk, miniatyrversjonen av fruktterten. Disse små smuldrende mørdeigskjellene er fylt med fløyelsmykt ostemasseskum og fylt med fersk sesongens frukt.

Ingredienser

Sauvignon slør
Vanilje ostemasse skum
Montering

Veibeskrivelse

Sauvignon slør
  • 1. Bland alle de tørre ingrediensene i en liten bolle.
  • 2. Hell sauvignon i en kjele og løs opp den forrige blandingen med en visp. Kok opp med konstant blanding.
  • 3. Etter koking, hell over et flatt brett og passer den blå fakkelen for å fjerne en luftboble.
  • 4. Obs: Jo større brettet er, jo tynnere blir sløret.
Vanilje ostemasse skum
  • 1. Kok opp melken med vanilje i en kjele.
  • 2. Bland eggeplommene, sukker og stivelse i en separat bolle.
  • 3. Når melken koker, hell sakte over den forrige blandingen mens du blander.
  • 4. Legg den tilbake i kjelen ved lav varme og rør med en visp til den tykner.
  • 5. Ta av varmen og tilsett det kalde smøret og den hydrerte gelatinen.
  • 6. Før gjennom en fin sil til sifonen. Lad den med SW med 8 barer. Ekstruder det skummet inne i paiskellene. Ta den til fryseren for rask gelering. En gang er satt fortsett med garnityret.

Montering

Fyll minipaien med skum, bruk en slikkepott for flat overflate. Legg druene på toppen og dekk med sløret, pynt med koriander.
Kjøp hele Smartwhip-systemet her!

Rabatt

Bruk koden RECIPE10 for å få 10% rabatt på Smartwhip Cream Charger i butikken vår.
✓ Pay €0 for shipping above 25 ✓ Shipping to most western Europe countries in 2-8 days.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *