Om oss

Om Trender

Trender as holder til i Oslo by. Vi åpnet dørene i 2021, med det uttrykte formålet om å revolusjonere kremladere i den profesjonelle cateringbransjen.

Gjennom årene har vi erkjent de forholdene og presset som er forbundet med arbeid på industrikjøkken. Som et ungt og voksende selskap ønsket vi å finne en løsning for dette, vi tror at fremveksten av nye innovative teknologier kan være fordelaktige for å løse denne saken. Det førte oss til det innovative Smartwhip-systemet.

Vi er stolte av å tilby produkter av høy kvalitet med kostnadene holdt på et minimum. Vårt hovedoppdrag er å gi deg et raskt, effektivt, kostnadseffektivt og innovativt system for kremladeroperasjonene dine. Smartwhip er egnet til et enkelt bruk, som lar deg få det meste ut av tiden din på kjøkkenet, og forhindrer problemer, forsinkelser og misfornøyde spisere.

Enda viktigere er at målet vårt er å forstå deg, våre kunder, og gi deg de best mulige løsningene på dine vanskeligheter på kjøkkenet. Vi tror at det er nettopp gjennom dette vi hele tiden kan forbedre og produsere høystandard og innovative produkter, og bli det ledende merket i kremladerindustrien.

Kunde anmeldelser

anmeldelser fra kunder